Szeretnék új gépet venni, amin nagyon jól futnak a mostani új játékok is. Szerintetek melyiket érdemes? Vagy ha van olyan, akkor melyik helyett mi legyen?
-Gigabyte H55 DDR3 S1156
-Intel Core i3 540 (2,9)
-4 GB DDR III Ram
-500 GB 7200 HDD SATA
-LG DVD ÍRÓ
-Integrált Hang és Lan
-Nvidia GTS450 1GB
-Colorsit ATX HÁZ+TÁP
-Gigabyte AMD DDR3
-AMD Athlon II X4 635
-4GB DDR III RAM
-500 GB 7200 HDD SATA
-LG DVD ÍRÓ
-Integrált Hang és Lan
-Ati Radeon 5750 1GB
-Colorsit ATX HÁZ+TÁP
ez a colorsit ház és táp az életveszélyes, ipari hulladék kategória. de egy ilyen konfignak baromság 650-es tápot venni, elég egy minőségi 400W-os, mondjuk egy Chieftec CTG, vagy FSP APN táp.
Én az AMD konfigot venném, bár abba is elkélne egy erősebb VGA.
Több mint egy éves a gépem és ilyen VGA van benne. Akkor sem volt a legüberkirályabb darab, szóval az gyengének tűnik a mai játékokhoz.
Az író irreleváns játék szempontjából. A 4 magot nem tudom mennyi játék támogatja manapság, de abba nem kötök bele. :)
Ha már hit kérdések is felmerültek, akkor látom gigabyte fan vagy. Én a magam részéről maradok az asusnál :)
ha játékra akarod akkor én az amd-t választanám de: cserélném a procit phenomra, még akkor is ha csak két magosra van pénzed. a videokártya ma már tényleg nem a legjobb, ha nem akarod egy két éven belül cserélni akkor legalább egy gtx 460 768mb-ot vegyél, most egész jó áron dobálják, vagy hd6850. tápból ahogy előttem szóló is mondta egy jó minőségű 400-450 wattos elég. és bár nem írtad a pontos típusát, de alaplapból legalább ezt venném:
Igen én is inkább az intel fele hajlom, GTS450-es VGA-val
(az azért még nem elavult nem?)
akkor a colorsit ház helyett lehet választok mást mit ajánlanátok helyette elfogadható árban?
Még a proci a kérdéses phenom legyen? vagy jó az Intel
Core i3 540?
az előző vagyok
és a táp: Corsair-nek vannak elfogadható tápjai 15-20-ezer körül, persze ezek hagyományos kábelezésűek, moduláris tápok azért drágábbak. PC házhoz adott tápok nem igazán kielégítőek egy core i3-hoz, és nem elavult a rendszer, persze nem is a legfrissebb, de ezt ne is nézegesd mert amit ma megveszel 200eFt-ért azt pár hónap múlva majdhogynem féláron veszed meg.
az előző vagyok megint:
Az hogy jó config-e nem egyszerű dolog hiszen mindig van egy jobb. Fontos még hogy mennyit szánsz rá és mire használod. De konkrétan nem rossz tudsz vele játszani a legújabb játékokkal gond nélkül élvezettel, videót is tudsz vágni normálisan, net és office-t nem is említem. Lényeg ha a pénztárcád nem enged meg jobbat, ne bánkódj szeretni fogod a gépet. A ház és táp vásárlásnál meg okosan, ne dőlj be a boltos marketing dumájának, NEKI MINDEN ELADÓ és a készletétől akar elsősorban szabadulni (tisztelet a kivételnek)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!