Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baj a nyomtatóval? Miért...

Mi a baj a nyomtatóval? Miért adja a hibajelzést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy van egy Canon pixma mp190-es nyomtatóm!

A fekete festékpatron kifogyott ezért vettem egy utántöltő készletet, mert ugyebár az eredeti patron lassan már annyiba fog kerülni mint az egész nyomtató.

Először újratöltöttem kb félig, visszaraktam a helyére és minden jó volt.

Kifogyott, most megint újratöltöttem, visszarakom és E 1,6 hibakóddal nem fogadja el. Megnéztem a canon honlapján a hibakódot és ez azt jelenti hogy kifogyott a festék, de most töltöttem újra.

Így nem tudok nyomtatni pedig nekem óriási szükségem lenne most rá!

Kérlek segítsetek!

Köszönöm

2011. márc. 1. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
chip-elni kell a patront. pl chipreseterrel.
2011. márc. 1. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy beszáradt a fúvókája.
2011. márc. 1. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:

és ez a chip-eléses dolog hogy működik??

program kell hozzá vagy szervíz?

a fúvóka miatt is adhatja ezt a hibajelzést???

2011. márc. 1. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

mivel működő patront töltöttél így én kizárnám a fúvóka beszáradást, bár a festék lehet gyengébb minőségű és eltömítheti a fúvókát, érdemes lenne a patront egy zsebkendőre rátenni mármint a fejet és megnézni jön-e festék, esetleg vizes fültisztítóval megtörölgetni. Ha jön a festék ezek után lehet előtérbe helyezni hogy a patron chipjét resetelni kell ill megnézni hogy a nyomtatóban van-e gond.

nem kell szervízbe vinni, lehet kapni pár száz forintért kifejezetten Canon nyomtató patronokhoz: pl [link] de alaposan szét kell nézni hogy a te patronodhoz van-e és mi a típusa

2011. márc. 1. 14:26
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat

már megoldódott a probléma

a menü gomb hosszan tartásával lereseteltem így mostmár újra működik

köszönöm szépen azért mégegyszer

2011. márc. 1. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!