A monitorom képe 90 fokkal jobbra fordult, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Épp egy szöveget írtam, s elfordult a monitoromon a kép. Így is maradt. Újraindítani már próbáltam, nem változott, viszont a Windows képernyő (mikor tölt) még normális állapotban van. Aztán a bejelentkező kép már 90 fokkal jobbra fordítva. Valami gombot megnyomhattam, vagy mitől lehet? :S2009. febr. 16. 18:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem valamilyen pont olyan gomb kombináciot nyomtál meg ami elforditotta.
De a videokártya vezérlöbe vissza tudod állitani !
Nem tudom NVidiád van vagy ATI?
2/3 anonim válasza:
Ctrl+Alt+ Jobbra vagy Balra gombok forgatják azt hiszem a képet. Vagy Alt+Shift, de a megjelenítés->Beállítások-->Speciális alatt is tudod, mint már írták.
3/3 anonim válasza:
a monitoron vank gombok azokat lkell meg nyomni és bejön majd egy puici menü ott kell lépkedni és ott lehet beálítani mindenta monitoron velem is volt már ilyen és igy sikerült ki küszöbölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!