Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop tuninggal kapcsolatos...

Laptop tuninggal kapcsolatos kérdésem van. Segítesz?

Figyelt kérdés
Vettem egy Emachines gépet (Intel P6100, 250GB HDD, 2GB DDR3, Intel HD VGA stb.) és szeretném felturbózni, mert néha kifognak rajta a 1080p videók. 8 GB memóriát lehet maximum tenni, de úgy tudom, hogy ahhoz már 64 bites Windows 7 kellene. A VGA is a memóriából gazdálkodik, tehát mit gondoltok? Mennyivel lenne jobb? Érdemes ennyit rákölteni? Sokkal jobb lenne? Köszönöm!
2011. febr. 27. 11:01
 1/2 Panda Péter ***** válasza:

nem, nem érdemes, maximum 4GB memóriaára bővíteni. mivel a processzor mellett lévő integrált grafikus mag hardveresen gyorsítja a 1080p vieókat, valószínűleg szoftveres hiányosságok vannak nálad. ajánlom a figyelmedbe a lenti írást, jól összeszedi a tudnivalókat: [link]

és ha ajánlhatok lejátszót, akkor szerintem válaszd a Media Player Classic Homecinema-t.

2011. febr. 27. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Bocs, azt nem írtam bele, hogy a Youtube-os 1080p videók. Egyszerűen megáll a kép, csak a hang megy tovább, ha HD-ra váltok, vagy fullscreenbe teszem.

Régi Esprimo gépem nem csinált ilyet.

2011. márc. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!