Bármely legalább 2 pci-e x16 os foglalatot tartalmaz, az egyúttal kezeli az nvidia SLI megoldását?
Konkrétabban! Nézegettem rengeteg alaplapot, és mindenképpen olyat akarok venni, hogy a jövőbe akár vehessek még egy ugyanolyan vidikarit és belerakhassam a mostani mellé! De mindenképpen csakis Nvidia! Kizárólag! A lényeg az hogy a 20-30 ezer forint közötti alaplapokhoz majdhogynem mindehez kizárólag a hülye Crossfire támogatást írják... Szóval fel sem bírom fogni.. Most nem csak annyi a lényeg hogy két azonos foglalat legyen? Amelyik lap a Crossfiret támogatja akkor abba nem is rakhatok két nvidiát, csak Ati-t?
De a kérdést ugyis feltehetném , hogy milyen alaplapot tudnátok ajánlani ami megfelel ezeknek az elvárásoknak:
-Intel Core I3 -560
-Nvidia SLI (tehát majd 2 nvidia karit tudjak használni benne)
-Valamint DDR3 típusu ram támogatás, legyenek benne!
A legfontosabb lehetőleg ne horribilis áron..
UI: Egy kérdés még ezt csak a kíváncsiság kedvéért.. Bejött ugye ez az usb 3.. mennyire érdemes figyelni erre? Kell ez nekem?
Ha Crossfire támogatású, az azt jelenti, hogy sajna nem kezel 2 nvidia karit. Vagy nforce chipsetes alaplapra lenne szükséged, vagy egy olyanra, amin van mindkét támogatás. Ami alaplapot kinéztél, az Crossfire támogatású :(
Sajnos LGA-1156-hoz nincs olyan lap, ami kettő teljes x16-os támogatást ad SLI-hez, mert Intelnek volt egy kis afférja az Nvidiával, aminek következtében az nvidia nem csinálhatott az intelhez chipsetet. Olyan alaplap is csak rettentő kevés van, talán MSI kínálatában láttam, amiben az SLI-t két kártyáig X8-x8 sebességen támogatta. Legalábbis 30e-ig ritka az ilyen alaplap, tán csak 2-3 van...Viszont, ha esetleg nyernél lottót, akkor 50e forint fölött már nem ritka :)
Igazából én 30e forintig csak AMD oldalról láttam SLI-támogatású lapot, mégpedig az ASUS M4N98TD-EVO-t.
é se láttam olyan alaplapot
amd et tudok amitámogatja a crossfire és sli t is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!