Hány évig működő képes egy laptop?
Van egy MSI M662-es laptopom, most karácsonykor tölti az 5. évét.
Eddig csak súg,és néha vibrál a képernyő.
(Pedig nagyon ritkán hajtom le a tetejét.)
Nem feltűnő,de zavaró és idegesítő.
Meddig húzhatná még?
Komolyabb baja nem volt nagyon.
Vigyázok is rá.
takarítod rendszeresen belül? 3-4 havonta teljesen eltömődnek porral rendszerint a bordák, takarítani kell, a zúgást a propeller olajozásával csökkenthető (matricát lehúzod az alján és műszerolajat csepegtetsz bele)
újrapasztázod, az se árt neki, körömlakk lemosó oldja a megkeményedett pasztát.
A kép vibrálása sok dologtól lehet, lehet csak egy kábel tört meg a zsanérnál azt szerviz javítja, de ha pl az integrált videókártya haldoklik akkor lehet bajos a dolog.
Nincs időhöz kötve egyébként, ha nem főzöd meg a géped, és úgy alakul 20évig is menne (csak ugye akkor mit kezdesz már vele)
Vettem a piacon nemrég egy 20kilós aktatáska méretű laptopot, az is működött, monokróm kijelzője volt zöld betűkkel mint a mátrixba :D
szerintem a vibrálást kijavítják a szervízbe
még sok évig jó lesz van sulibe egy 10 éves gép szerintem talán egyszer volt rendberakva és működik az is laptop
lassú de megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!