Mitől van az, hogy a számítógép "búg"?
Ahogy dolgozik, "ritmikusan felhörög".
Lehet attól, hogy a proci alól "kifogyott a hűtőpaszta"?
inkább a ventilátor
mivel abban van mozgó alkatrész.
mind a proci hűtő, mind a videókártya hűtő. és mind a táp ventilátor. ezeket ellenőrizd. én fél évente porszívóval ki szoktam szívni az összegyűlt port porcihát. persze a paszta ellenőrzés se árt időnként. és ha továbbra is zörög búg akkor lehet ventilátor csere kell. meg aztán nézd meg nem lazultak e ki a csavarok és a ház zörög. nekem például a tép burkolata zörgött. nem vol meghúzva a csavar amivel a házhoz van rögzítve. meghúztam azóta nem zörög.
porszívó helyett használhatsz sűrített levegő is.
de ha porszívót használsz arra figyelj hogy a ventilátor lapátjait ne nagyon tekerje meg. olyankor én megfogom a lapátokat hogy ne forogjanak a szívott levegő gyorsaságával hanem egy helyben maradjon. kis ecsettel alányúlok és kikotrom a port amit összeszed. a porszívó meg elszívja és kész a spray levegő ugyanis csak odébb fújja de nem tünteti el.
értem. de a prociban tudtommal nincs mozgó alkatrész.
akkor csak a ventilátor lehet. vagy a burkolat valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!