Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap frissítés, segítség?

Alaplap frissítés, segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok.A problémám az lenne,hogy egy játék indításánál azt írta ki,hogy agp is deactivated...Azt olvastam,hogy egy bios frissítés megoldja a dolgot,csak azt nem tudom,hogy honnan szedhetnék le frissítést.Az alaplap doboza már nincs meg,leszedtem az Everestet csak nem tudom,hogy melyik infó lenne hasznos egy hozzáértő személynek,így aki tudna segíteni az írjon.(talán ezek:

Award BIOS típusa Phoenix-Award BIOS v6.00PG

Award BIOS üzenet AV49VS04 P4X400+8235)

2011. febr. 19. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menjünk vissza a dolog elejére, és lássunk egy képet arról a hibaüzenetről. Emellett nem ártana némi részletesebb leírás a hardveredről sem.
2011. febr. 19. 21:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Az üzenet:The game may not be consistant because AGP is deactivated.Please activate AGP for consistancy. A játék ettől függetlenül elindul,csak olvastam,hogy lehet bios frissítés kell.

[link]

2011. febr. 19. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Megmutatnád még a Megjelenítés/GPU szekciót is?
2011. febr. 19. 21:48
 4/6 A kérdező kommentje:
2011. febr. 19. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:

OK, rendes AGP kártyád van 8X módban. Közben megnéztem az alaplapot, nem létezik hozzá BIOS frissítés:

[link]

A játék a hülye, bele kell törődnöd a hibaüzenetbe, vagy ha van némi tapasztalatod assambly-ben, akkor egy jó debuggerrel és egy hex editorral el lehet tüntetni azt az üzenetet.

2011. febr. 19. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,akkor ez így marad:P
2011. febr. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!