Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplap vagy. Mi a rossz?...

Az alaplap vagy. Mi a rossz? (lent)

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet akkor se kép se hang... már szószerint... nincs kép monitornak semmi baja... amikor már ugy gondolom hogy betöltötte volna a windowst akkor (már mint 1-2 perc után már bejelentkezik és kiadja azt a xp bejelentkezés hangot) nincsen olyan xp hang... mi lehet a baja? jah és a videókártyámat úgy érzem hogy nem is érzékeli az alaplap (agp 8x-inno 3D Ge force fx5500)és a billentyűzet se mükszik (mármint a num, caps lock és a scroll lock világítás) lehet hogy be se tölti a windowst?(pedig ezen a a gépemen formatáltam és felraktam mégegyszer a windows xp-t arra a winyóra...)

Igen hosszúra sikeredett... bocsi.. .:D

2011. febr. 19. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A leírás alapján be sincs kapcsolva.
2011. febr. 19. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok az alaplap...

Áram van? Így alapból a tápegységet mondanám inkább, mint az alaplapot.

2011. febr. 19. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Be van kapcsolva... csak a báttyám egyszer (tegnap) kiszedte a ramokat és én visszaraktam jól... és azóta nem mükszik rendesen... táp az jó, semmi baja... és a videókártyát más gépen (most) kipróbátam mülködik... a monitorral sincs baj... hdd semmi... nincs semmi rajta csak tisztán az xp... más monitoron is ezt csinálja...
2011. febr. 19. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Dobhatom ki az egészet vagy szervíz? (bár a szervíz az drága... :( )
2011. febr. 19. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
légyszi segítsetek!!
2011. febr. 27. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben szétszedném és újra összeraknám, hátha csak valami kontakthiba valahol.
2011. febr. 27. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
azt is megpróbáltam... reseteltem is a biost... már csak azért mert másik gépen formáztam a vinyót... muszály volt.. :( milyen ötletek vannak még?
2011. febr. 27. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!