Radeon 9200as videókártyám van, hogyan frissíthetném?
Figyelt kérdés
Egy játékot szeretnék elindítani,de nem tudom, mert régi a videókártyám. Segítség :D
Köszönöm szépen, előre is!
Egy számítástechnikához hülye lány :D
2011. febr. 14. 20:44
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Megint én, nem engedi letölteni
szóval neked kell kiválasztanod itt :
1. Desktop Graphics
2. Radeon 9xxx series
3. Konkrétan 9200
4. Amilyen oprendszered van, ( gondolom XP )
3/10 anonim válasza:
Megint én, jah és ha játékhoz még lehet kell DirectX-et is letölteni (írd be google), meg a játéknál olvasd el a telepitési leírást, vagy nfo fájl ( jobb klikk társítás jegyzettömb )
4/10 A kérdező kommentje:
Hű, köszi! Sikerült letöltenem. elindított egy telepítőt. Ez jó? :D
2011. febr. 14. 21:04
5/10 A kérdező kommentje:
Az már fent van a gépen rég :)
2011. febr. 14. 21:05
6/10 anonim válasza:
Aha, futtasd végig, majd indítsd újra a géped.
Szívesen :)
8/10 A kérdező kommentje:
Oké, újraindítottam. ÉS most?
2011. febr. 14. 21:47
9/10 anonim válasza:
De istenem, ha felteszed a videókártya driverét jó esetben települnek az általa támogatott OpenGL verziók, ha elbasztad akkor olyan szarul fog kinézni az egész mint egy Windows 95 op. rendszernél. (Ez akkor adódik ha mondjuk egy nVidia GTS450 videókártya drivert teszel fel az ATI Radeon od helyére, akk sincs gáz, megkeresed a megfelelőt, felteszed, gépresi)
10/10 anonim válasza:
Csak mellékesen: mi a neve a játéknak, amit elakarsz indítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!