Laptop vagy Okostelefon (Nokia N8)? Felér egy N8-as telfon egy árban megegyező laptoppal?
e kérdés láttán sokan fogják jajgatva a fejüket, én is -_-'''''
attól függ MIRE, MIHEZ akarod használni!!!
Nincs olyan, hogy felér-e... Nem lehet őket összehasonlítani...
Az N8-as mobil (mint a neve is mutatja) egy telefon.
Ha meg a laptoppal (ha lehetne) telefonálnál az utcán eléggé bugyuta képet adnál :)
Én inkább a laptop és egy nem annyira okos telefon kombót ajánlom...
Laptop.
Azt kb direkt erre találták ki.
N8-on meg fos oprendszer van, folyton akadozik, stb.
Nem rossz, mint telefon. Viszont laptopon sokkal kényelmesebb, gyorsabban lehet netezni.
Gondold el kb mennyi idő mire írsz egy fél oldalas emailt laptopon ill. telefonon.
18:28
Rossznak nem lenne rossz, sőt, a legjobb telefon lenne, de a Symbian az egy elég fos oprendszer.
Hetente kb 4-5 órát használok egy ugyanilyen oprendszerű telefont, és néha megy rendesen, viszont elég gyakran van az, hogy belassul, és ~1 percig nem reagál semmire.
És ez ha gyakran megtörténik, akkor hihetetlen idegesítő tud lenni.
Bár állítólag 2011-ben nagy újítások lesznek a Symbian-nal, remélem is, mert amúgy lenne pár jó Nokia telefon, de amíg ilyen a Symbian, addig nekem max azért kéne, hogy focizhassak vele.
Mostmár, hogy szövetséget kötöttek a Microsoftal (gondolom fél vagy 1 éven belül) már Windows Mobile 7 lesz a Nokiákon és nem Symbian.
Köszi a választ!
És a WinMobile sem a legjobb, arról is hallani azért rossz dolgokat.
Bár symbian-nal csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!