Laptop vásárlásban tudna segíteni valaki?
Ha otthon van valaki a témában és tudna segíteni, nagyon megköszönném.
msn-en vagy skype-on lenne jó. Könnyebb lenne elmondani mégis milyet szeretnék
Hát szerintem nem olyan nehéz választani.
Mennyit szánsz rá?
Mekkora kijelzővel?
Mekkora HDD és processzor.
De itt könnyebb: [link]
Maximum 200 ezret adnék érte, de Amerikából hozná ismerős, és ott ugye olcsóbbak a dolgok.
Eddig egyszerűnek tűnt a választás, egy Dell XPS 17-est akartam, alumínium borítással, de azt kb 2 hónap mire leszállítják és annyi idő meg nincs. Meg most a Dell valószínűleg készül a frissített verziók bevezetésére, csak nem tudom, hogy pontosan mikor.
Egyébként 17"-os kijelző, 500 GB-os merevlemez. (17" azért is lenne fontos mert abba általában 2 vinyó fér és később tudnám bővíteni)
Valamilyen core i processzor, meg nem olyan gyenge vga.
Szinte mindenre használnám, nem szeretném, ha néha egy kis játéktól nem ijedne meg.
Igen nekem is nagyon megtetszett, csak a 17"-nak nagyon felvitték az árát.
Azt nem tudom, hogy a teljes külső borítás alumínium vagy csak a fedlap?
Meg a 15"-ban a 420m vga mire lenne elég?
Esetleg megérné Full HD panellal venni?
Meg 9 cellás akkuval mennyit bírna nagyjából?
Jah és az intel n1000 és n6200 wifi kártya között mi a különbség?
erre gondoltam:
Nem rossz.
Én úgy döntöttem, hogy maradok az XPS-nél, mondjuk az már kicsit más kategória. Találtam egy boltot ahol ~250k-ért meg lehet venni. Nagyjából annyi mintha amcsiból hozná ismerős, így szerencsére megoldódott a problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!