Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlásban tudna...

Laptop vásárlásban tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Ha otthon van valaki a témában és tudna segíteni, nagyon megköszönném.

msn-en vagy skype-on lenne jó. Könnyebb lenne elmondani mégis milyet szeretnék

2011. febr. 12. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem olyan nehéz választani.

Mennyit szánsz rá?

Mekkora kijelzővel?

Mekkora HDD és processzor.

De itt könnyebb: [link]

2011. febr. 12. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja ide írd le, hogy mire használnád és mennyit szánsz rá és segítünk!
2011. febr. 12. 19:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Maximum 200 ezret adnék érte, de Amerikából hozná ismerős, és ott ugye olcsóbbak a dolgok.

Eddig egyszerűnek tűnt a választás, egy Dell XPS 17-est akartam, alumínium borítással, de azt kb 2 hónap mire leszállítják és annyi idő meg nincs. Meg most a Dell valószínűleg készül a frissített verziók bevezetésére, csak nem tudom, hogy pontosan mikor.

Egyébként 17"-os kijelző, 500 GB-os merevlemez. (17" azért is lenne fontos mert abba általában 2 vinyó fér és később tudnám bővíteni)

Valamilyen core i processzor, meg nem olyan gyenge vga.

Szinte mindenre használnám, nem szeretném, ha néha egy kis játéktól nem ijedne meg.

2011. febr. 12. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Finom darab ez az XPS...ezt vedd!
2011. febr. 12. 21:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen nekem is nagyon megtetszett, csak a 17"-nak nagyon felvitték az árát.

Azt nem tudom, hogy a teljes külső borítás alumínium vagy csak a fedlap?

Meg a 15"-ban a 420m vga mire lenne elég?

Esetleg megérné Full HD panellal venni?

Meg 9 cellás akkuval mennyit bírna nagyjából?

Jah és az intel n1000 és n6200 wifi kártya között mi a különbség?

erre gondoltam:

[link]

2011. febr. 12. 21:50
 6/9 vagyokakilehetek ***** válasza:
és majd ki fogja a szervizelést vállalni? mert tuti belekötnek majd hogy ez nem i lett vásárolva akkor vigye ahol vette ... ismerve a hozzáállást...
2011. febr. 14. 16:31
 7/9 anonim válasza:
én laptop-ot nézek már jópár napja a neten, és ma rátaláltam egy oylanra, hogy ennél jobban nem találni ebben az árkategóriában.130at szánnék rá max.és főként netezésre használnám.és lényeg h nagy tárhely legyen.ezért jó az 500giga.a 4 giga memória se rossz.a link: [link]
2011. febr. 14. 20:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem rossz.

Én úgy döntöttem, hogy maradok az XPS-nél, mondjuk az már kicsit más kategória. Találtam egy boltot ahol ~250k-ért meg lehet venni. Nagyjából annyi mintha amcsiból hozná ismerős, így szerencsére megoldódott a problémám.

2011. febr. 14. 21:55
 9/9 anonim válasza:
én ASUS-t vettem, de DELL-t akartam csak az drágább volt, és nem volt keretem arra amijet akartam. De az ASUS is nagyon jol megy, meg vegyok vele elegedve.
2014. máj. 18. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!