Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a kulonbseg, ha 5.1 es...

Mi a kulonbseg, ha 5.1 es hangkartyaval hallgatom hangfalaimat vagy anelkul?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most hogy érted?

Nem 5.1-es hangfalat hallgatsz? A hangkártyákat át lehet váltani más csatorna kiosztásra általában.

Vagy 5.1-es hangfalat akarsz használni nem 5.1-es forrással? Akkor kevesebb csatornát fogsz hallani.

2009. febr. 10. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hangfalakat, és mivel, ha nem hangkártyával? Nem értem a kérdést.
2009. febr. 10. 14:55
 3/6 A kérdező kommentje:
ugy ertem h 5.1 es hangfalaim vannak ,es h mi a kulombseg akozott h 5.1 es hangkartyaval hallgatom vagy csak siman a beepitett hangkartyat hasznalom, van e kulombseg a hang minossegeben ,erossegeben vagy mas
2009. febr. 10. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nnna, 5.1-es hangfalrendzsert csak arra alkalmas kártyával tudsz használni.Máskülönben egy csomó sáv nem fog szólni, illetve elcsúsznak a panorámázási értékek, valamelyik sáv írtó hangos lesz, valami meg olyan halk, hogy egyáltalán nem fogod hallani szinte, Ha zenehallgatásról beszélünk, mindenképp maradj a Stereo hangképnél / 2 hangfal / ,az az igazi ugyanis....:))
2009. febr. 10. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alaplapra integrált hangkártya is lehet 5.1 sőt 7.1 is. Ha nagyon jó minőségű hangfalaid és erősítőd van, akkor érdemes venni jó minőségű hangkártyát, különben nem éri meg.
2009. febr. 10. 16:31
 6/6 anonim válasza:

tudom hogy ide válaszolni kéne de szerintetek miért van az hogy van egy 5.1 es házimozim gépre kötve és ha tesztelem egyenként akkor csak a jobb bal hangfalat érzékeli.

és nem 5.1 es hangzása van hanem szerintem inkább Stereo csak szétosztva, játéknál hallható =/

???

2010. jan. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!