Valaki meg tudná nekem mondani ennek a videokártyának a pixel shader verzióját: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hol kell megnézni ezt az adatot, szóval nagy segítség lenne ha valaki tudná a választ.2011. febr. 7. 18:55
1/5 anonim válasza:
4.0, de ettől még egy szar az a "videokártya". Épp annyira jó, hogy netezz meg videot nézz vele. Játékra alkalmatlan lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne hogy 4.0 a verzió? azért kérdezem mert szerintem picit el vagy tájolva, mivel ez a kártya nem szar, mivel elég sok játékot nagyon jól visz!
2011. febr. 7. 20:38
3/5 anonim válasza:
Mindkét notimban ilyen vga van és igen, ez sz*rnak számít.
A sok játékot jól visz mit takar? Valószínűleg nem gamer vagy. UT3 pl szaggat, L4D szaggat, és ezek nem Crysis szerű játékok...
4/5 anonim válasza:
"azért kérdezem mert szerintem picit el vagy tájolva, mivel ez a kártya nem szar"
Valószinűleg picivel több videokártyát és laptopot láttam, mivel informatikus vagyok... Ez a videokártya egy szar szinte bármelyik Ati x4xx (pl 5450, de a 4200 sorozattól is) vagy nVidia x10-hez (pl 210M, de akár a régebbi 8400M-et is írhatnám) képest is. Pedig még ezek sem csúcsteljesítmények laptopban.
5/5 A kérdező kommentje:
elhiszem neked ezt, csak azért mondtam mert elég furcsa mert olyan játékot amit vinnie kellene nem visz, amit meg nem igazán bírna azt viszi
2011. febr. 9. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!