Miért sötét a monitor?
Figyelt kérdés
Szervizbe vittem az Ati kártyám, helyére beraktam egy másik gépből egy régi GForce 4-est,de csak csökkentett módú indításnál kapok képet, ott viszont nem tudom beállítasni a képfelbontást / 1400X1050- ről 1280X1024-re / merthogy azu aAti-hoz használt 22"-os monitor kábele nem jó a GForce 4-hez, úgyhogy feltettem a másik gép 19"-os monitorját. Gondolom, a WinXP megjegyezte az Ati-s beállítást, és nem engedi átállítani, visszaugrik 1400 X 1050-re, ezt meg, úgy tűnik a GForce 4 nem tudja megjeleníteni. Mit tegyek?2009. febr. 9. 15:43
1/2 anonim válasza:
Különböző kártya, különböző driver. Csökkentett módban a vezérlőpult/programok telepítése opcióban törölni kell az Ati drivert. Gépet újraindítani, majd a Geforce 4 drivert kell installálni. Így már biztosan működni fog.
2/2 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen!......:)))
2009. febr. 9. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!