Ez a laptop jó lenne film nézéshez?
Itt a link [link]
Nekem bejön csak engem az zavar hogy az van leirva h neki a video memoriája ("shared") 0 MB dedicated. :S:S:S Ez mit jelent????
Nekem is ilyen vidókártya van az asztali gépemben.
Nincs külön memóriája, hanem a gép memóriáját használja. Alapból 512 van beállítva, de lehet még hozzárendelni, ha szükség van rá, vagy a rendszer kezeli.
Ne aggódj, nagyon szépen fut rajta minden. 3GB bőven elég szinte mindenhez, filmhez is. :)
merevlemez túl kicsi, hogy filmtárat tarts rajta, komplet évadokkal
egy terrára minimum szükség van, ha úgy számoljuk egy átlagos sorozat 4 évaddal 40 giga...
intel GMA túl gyenge a HD-hoz.
külső vinyó is létezik. amugy filmet nézni szokás nem tárolni. kivéve persze a fanatista gyüjtőknek akik maguk sem tudják megmondani hogy minek van lent a film a gépén. neten minden fentvan és pár perc alatt sőt olyan nettel pár másodperc alatt minden betölthető. ha meg mész valahova akkor akár 1 hétre való filmet is le tudsz tölteni előre. 250 gb-re bőven.
nem értem minek olyan maximalistának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!