A pendrive-ot biztonságos eltávolítás után hogy tudom újra bekapcsolni anélkül, hogy kihúznám/bedugnám?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 09:18
1/9 A kérdező kommentje:
WinXP prof. SP2/SP3
2011. febr. 3. 09:20
2/9 P.O.C. válasza:
Sehogy. De mi mi a halálnak kell neked leválasztanod, ha nem húzod közvetlenül utána ki?!
3/9 anonim válasza:
A biztonságos eltávolítás megszakítja a kapcsolatot a pendrive és gép között, az opció megegyezik a fizikai eltávolítás hatásával. Amíg újra nem történik csatlakozás, az eszközt nem látja a rendszer, emiatt kell ismét csatlakoztatni fizikailag is (mert logikailag nincs kapcsolat)
4/9 P.O.C. válasza:
Mégis eszembe jutott egy módszer:
Start --> Kikapcsolás --> Újraindítás
És akkor nem kell ki-be dugdosni. :P
5/9 A kérdező kommentje:
:( Értem, köszi!
Azért lenne néha hasznos, mert pl. bedugok valamit, ami akkus, és épp nem akarom tölteni, de később újra használnám. Viszont a csatiját sem akarom gyilkolni mert elég gyengécske.
De hát ez van. Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 3. 09:45
6/9 anonim válasza:
Ha tudod pontosan melyik USB HUB-ra van kötve, akkor ha Eszközkezelőből letiltod azt a HUB-ot és újra engedélyezed, akkor szerintem fel fogja ismerni. Most nincs nálam itt egy pendrive hogy kipróbáljam :)
7/9 anonim válasza:
Kíváncsiságból megnéztem az eszközkezelőben,mit ír ebben az esetben,de sajnos semmi újat.
"A Windows nem tudja használni ezt az eszközt, mert az "biztonságos eltávolításra" elő van készítve, de nem lett a számítógépből eltávolítva. (Kód: 47)
A probléma megoldásához csatlakoztassa le az eszközt a számítógépről, majd csatlakoztassa hozzá újra."
8/9 anonim válasza:
Hopp,akkor mégis van ott valami keresnivaló.......:)
9/9 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszönöm!
2011. febr. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!