Már ablaktisztítóval is megtakarítottam a netbook kijelzőmet, de még mindig maszatos. Miért?
Figyelt kérdés
Mintha zsíros lenne, pedig direkt TFT tisztító nedves törlőkendővel letakarítottam, sőt clin ablaktisztítóval is, próbálkoztam szemüvegtörlővel és szarvasbőrrel is, de még mindíg maszatos és kenődik. Pls valaki tippet, durvább nem akarok lenni mert új gép és szarul jönne ki ha elrontanám.2011. febr. 1. 19:36
1/2 Csokejosh válasza:
hajtsd fel a gép kijelzőjét.És fektesd úgy az asztalra hogy a kijelző legyen fekve.Vagyis fordítva mitn alaphelyzetben.Így megtámasztva lesz a kijelző.Most már egy picit erősebben is takarithatod körkörös mozdulatokkal.A Clin a legjobb én azt használom egy nem szöszölö textildarabra csöpögtesd és úgy takarítsd le.Nyugottan erősebben is dörgölheted..de azért óvatosan.Ezel a macsak foltokat is le kell tudnod szedni.Én anno ragasztótól szabadultam meg így!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen majd megpróbálom.
2011. febr. 15. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!