Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újraraktama gépem, egyenlőre...

Újraraktama gépem, egyenlőre nincs hang, beraktam a lemezét, a driver lemezt, hogy feltelepítsem, erre hibaüzenet fogad. Többit lent. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

hibaüzenet címe: bites MS-DOS alrendszer

F:/dossetup.exe

Az NTVDM CPU nem engedett utasitást talált.

CS:0000 IP 000b OP:f0 8b 01 70 000 Az aklamazásból való kilépéshez kattintsona bezárás gombra. Mi lehet a gond?

2011. jan. 30. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó én ezt értem... de milyen alaplapod van? :))
2011. jan. 31. 17:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Töltsd le, aztán telepítés után indítsd újra a gépet. Utána Vezérlőpult, Hangok és audióeszközök tulajdonságai. Itt állítsd be, aztán a Realtek ikonra kattintsál és itt is állítsd be.

[link]

2011. febr. 1. 23:34
 13/17 P.O.C. ***** válasza:

Amit írtál az egy hálózati vezérlő. Így ha feltelepíted még jó hogy nincs hang.

Az alaplap típusát kéne kideríteni ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Ehhez rakd fel az EVEREST Home Edition programot, és az mindent el fog árulni:

[link]

Ha a géped kb. 2005 utáni gyártmányú akkor az AIDA64 vagy a SIW programok fognak segíteni.

2011. febr. 2. 09:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Biostar P4M80-M70 alaplapom van, és bőveb régebbi mint 2005...:/
2011. febr. 2. 19:55
 15/17 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, aztán felraktam a programot amit mondtál, újraindítottama gépet, de még így sincs hang... Alapba a vezérlőpultnál a hangnál nem lehet állítanis emmit, be van szürkítve h nem engedi...:S:(

És msot?:S

2011. febr. 2. 20:08
 16/17 A kérdező kommentje:

Azt írja hogy nincs hangeszköz, nincs a tálcán lent a hangerő szabályzó, meg ilyenek...

Pedig van hangcucc, világít, bevan dugva, minden...:S És kétlem h azzal lenne a gond, mert fülesen sincs hang.

2011. febr. 2. 20:11
 17/17 P.O.C. ***** válasza:

Realtek ALC655 6-Channel AC97' integrált hangkarid van.

Innen szedheted le a legújabb drivert XP-hez:

[link]

2011. febr. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!