Pendrive probléma. Vki hozzá értő?
Reggel mikor bekapcsoltam a laptomom,vmi fájl rendszer vizsgálatot írt ki..nem igazán foglalkoztam vele mert pár s után eltűnt..viszont du.mikor megnyitottam volna a pendrive mappáját,nem vtak benne a cuccaim..minden eltűnt!
Egyetlen egy szöveges fájl található rajta,és azon is csak azok az adatok vannak rajta,amit reggel a rendszer vizsgálatnál kiírt.Azért gondoltam h köze lehet a kettőnek egymáshoz,mivel a pendrive mindig csatlakoztatva van a géphez..sosem szoktam lehúzni..Körülnéztem googlén h mit lehet ez, de mindenhol csak annyit írtak h újra kell formázni a pendrivot..viszont akk minden adatom elfog tűnni róla.Van vmilyen megoldás h vissza nyerjem a dolgaimat? Nagyon fontos lenne!
Any Reader?
..progi segít kiolvasni a pendrive-on lévő adatokat és menteni a gépre. Csak utánna újraformázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!