Mate0117 kérdése:
Játékra melyik a legjobb Intel proci?
Figyelt kérdés
a keret kb 35000FT
azt halottam hogy a 4 magos nem sokkal jobb mint a 2 magos játékra
ez igaz?
és linket is lécci...
és az olyan válaszokat hogy AMD így meg úgy, meg hogy ennyiért nem lehet játékra, lécci mellékeljük...
a válaszokat előre is köszönőm!!!!
2011. jan. 27. 17:33
1/8 anonim válasza:
minél több mag annál jobb bár sok dologtól függ...De nem mind1 hogy milyen 4 magos és milyen 2 magos... de a legkönnyebb hogy megértsd igaz nem teljesen így van de olyan mint ha 4 proci dolgozna a gépedben vagy 2 na vajon melyik a jobb?
2/8 anonim válasza:
mivel ennyiért az AMD jobb, és ennyiért nem kapsz olyan intel procit, amivel maxon tudod nyomni a mai játékokat, ezért ezt a választ kapod. Egyébként, ebben az árkategóriában kb mindegy, argep.hu-n nézelődj, és válassz párat, ami tetszik. Linkeld be, és megmondjuk, melyik jobb.
4/8 anonim válasza:
Mindkettő idejétmúlt és gyalázatos. AMD lesz a megoldás, de akkor új alaplap is kéne.
5/8 A kérdező kommentje:
AMD-t én tuti nem :)
akk az egészből még egy jó kis spórolás lesz aztat I5 4 magos...
2011. jan. 27. 20:46
6/8 anonim válasza:
Ne magyarázzá, hogy idejét múlt, meg gyalázatos, egy core 2 quad, még ma is simán falhoz ver egy phenom 2 X4-et.
7/8 anonim válasza:
"Ne magyarázzá, hogy idejét múlt, meg gyalázatos, egy core 2 quad, még ma is simán falhoz ver egy phenom 2 X4-et."
Ez közel sem igaz, de mind1...
8/8 anonim válasza:
Én ajánlanék egy Pentium DualCore E6700-at(45nm), ez nem hogy olcsó is, de ugyanarra a wolfdale magra épül mint nagyobbik testvére az e8*** sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!