Elképzelhető, hogy egy régebbi cpu + memória "visszafog" egy újabb vga-t? (-CPU AMD Phenom 9600 X4,2300 MHz -DDR2 4gb 800mhz -Gtx 460 1gb)
Elképzelhető, de a leírt paraméterek alapján nem mondanám, hogy visszafogná.
Attól függ, hogy milyen játék alatt vetted észre, ugyanis általában nem támogatják a 4magos procikat, és lehet hogy egy erős kétmagos jobban kihajtaná a kártyát az adott játékban.
Így van akkor jobb lenne, de milyen alaplapod van? Nem találkoztam olyannal ami támogat DDR2 DDR3 ramokat is, gondolom akkor abból is újat vennél. Meg ha cserélsz procit PhenomII-nek más a tokozása.
Nemtudom milyen árban gondolod a procit. Példának ittvan egy.
Igen azt is ha lesz lé, procinál meg majd attól függ mennyi lé lesz :D Gondoltam, hogy a proci vissza fogja majd.
Kösz a válaszokat.
"Nem találkoztam olyannal ami támogat DDR2 DDR3 ramokat is, gondolom akkor abból is újat vennél. Meg ha cserélsz procit PhenomII-nek más a tokozása. "
AM3-as procik simán mennek AM2+-os alaplapokon DDR2 RAM-mal. Az én konfigom is ilyen, és jól működik. BIOS frissítés esélyesen kell előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!