Az alaplapom nem vesz fel más ramot csak azt ami alapból volt!?
Az alaplapomba már rágóta van egy 512Mb -os ram egymagában, gondoltam nekilátok bővíteni! NA INNENTŐL JÖN A LÉNYEG! Vettem pluszba egy ugyan olyant (DDR2 PC2 - 6400) TÉLLEG NEMTÉR EL! Beleraktam... jól (helyesen nem erőszakkal) És nemindult el a gép, sak felpörgött és nemindult még biosig se jutott egyszerően csak pörög képet nemad a kicsi speaker (hangszóró) se csippant hogy bekapcsol. Jó, gondoltam megpróbálom 1 magába azt amit vettem, úgyse volt jó! Kipróbáltam (azt amit vettem) egy másik gépben és ott jóvolt, utána visszaraktam az enyémbe megint semmi csak felpörgött! :(
Utána vettem +ba 1Gb osat ugyan olyant: PC2 - 6400 -asat ugyan ezvolt felpörgött és nemcsinált semmit :( még egymagába sem, csak azzal hajlandó elindúlni ami alapból volt hozzá ;( (mindkét ram ugyan olyan mint ami alapból volt hozzá)
Felpörögnek azzal a ramokkal de nem reagálnak.
Csináltam olyant hogy clear cmos és utána ram betsz de semmi!
FONTOS!:
A tápom elég 450W Tökéletes Codegen!
Még egy szerintem fontos: a cpu -z úgylátja hogy az alaplap -ba 400Mhz -es az a 512Mb -os ram miközbe 800Mhz
És a DRAM frequency 321,5Mhz miközbe 800Mhz es ram van benne.
Milyen alaplapod van?
Áramtalanítottad a gépet miközben beraktad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!