Fontos az alábbi tényező videokártyánál?
most akarok venni egy geforce gts450-et és az lenne a bajom hogy csak 128-bites.
a bit sokat számít játékoknál?
egyáltalán mire szolgál?
Az a grafikus processzor és a memória közötti adatbusz, ami a nagyban meghatározza a sávszéleséget. A másik ilyen tényező a memória órajele. Ezen a területen nincs gond a kártyával. Viszont a GeForce-ok memóriavezérlője nem a legjobb, ezért a felbontás emelésével arányosan jobban lassulnak mint az AMD kártyái.
Ennek ellenére én nem ajánlom azt a kártyát. Az alapórajeles darabok egyforma gyorsak a HD5750-nel, de többet fogyaszt nála, a gyárilag tuningolt pedig egyárban van a HD5770-nel, de lassabb nála.
Felhasználási körtől függ.
Mindent összevetve:
Egyforma gyors
Kevesebbet fogyaszt
Ugyan annyiba kerül
Ha a kedvenc játékod a Hawx és a Far Cry 2, emellett 3D-ben tervezgetsz, akkor a GTS450 a te kártyád.
Ha inkább Bad Company 2 és a Dirt 2 érdekel, és sokat konvertálsz videót, akkor HD5750.
nekem csak az a fontos hogy a mostani játékok gond nélkül menjenek rajta,nem a konvertálás meg a tervezgetés hanem csak játék!
akkor hd5750?
menjen rajta minden mostani játék meg ami most fog kijönni az is.
Én neked nem fgom megmondani, hogy hogy dönts.
Itt egy részletes teszt, ez alapján össze tudod vetni a két kártyát, hogy a neked fontos játékokban, az általad használt felbontásra melyik a jobb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!