Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fontos az alábbi tényező...

Fontos az alábbi tényező videokártyánál?

Figyelt kérdés

most akarok venni egy geforce gts450-et és az lenne a bajom hogy csak 128-bites.

a bit sokat számít játékoknál?

egyáltalán mire szolgál?

2011. jan. 22. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyon sokat számít
2011. jan. 22. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a grafikus processzor és a memória közötti adatbusz, ami a nagyban meghatározza a sávszéleséget. A másik ilyen tényező a memória órajele. Ezen a területen nincs gond a kártyával. Viszont a GeForce-ok memóriavezérlője nem a legjobb, ezért a felbontás emelésével arányosan jobban lassulnak mint az AMD kártyái.

Ennek ellenére én nem ajánlom azt a kártyát. Az alapórajeles darabok egyforma gyorsak a HD5750-nel, de többet fogyaszt nála, a gyárilag tuningolt pedig egyárban van a HD5770-nel, de lassabb nála.

2011. jan. 22. 15:00
 3/7 A kérdező kommentje:
most akkor az ati 5750 amit irál az olcsob és jobb mint a gts450?
2011. jan. 22. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Felhasználási körtől függ.

Mindent összevetve:

Egyforma gyors

Kevesebbet fogyaszt

Ugyan annyiba kerül

Ha a kedvenc játékod a Hawx és a Far Cry 2, emellett 3D-ben tervezgetsz, akkor a GTS450 a te kártyád.

Ha inkább Bad Company 2 és a Dirt 2 érdekel, és sokat konvertálsz videót, akkor HD5750.

2011. jan. 22. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:

nekem csak az a fontos hogy a mostani játékok gond nélkül menjenek rajta,nem a konvertálás meg a tervezgetés hanem csak játék!

akkor hd5750?

menjen rajta minden mostani játék meg ami most fog kijönni az is.

2011. jan. 22. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Játékokra mindkettő körülbelül ugyanúgy jól teljesít (játékfüggő hogy melyiket szereti inkább) nekem egyébként gts 450em van nincs vele problémám.
2011. jan. 22. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Én neked nem fgom megmondani, hogy hogy dönts.

Itt egy részletes teszt, ez alapján össze tudod vetni a két kártyát, hogy a neked fontos játékokban, az általad használt felbontásra melyik a jobb:

[link]

2011. jan. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!