A procim homérséklete felment 92 fokra, a ventilátor nagyba fújta a hot. Gyorsan lekapcsoltam a laptopot vártam fél órát és újra felojtottam. Akkor csak 45 fokos volt a proci. újra elkezdtem játszani és ugyanaz történt. Most mit csináljak?
a procim Intel Core i5 2.27GHz
Doom 3-at játszottam
ezerszer leírtuk, hát ezeregyedszer is leírom:
NOTEBOOK NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!!!
aki nem hiszi, majd megtanulja a saját kárán.
Neked épp elérkezett az idő, ahonnan már nincs visszaút.
Sajnos azt nem tudom mi lehet a gond, de az előző válaszolóval nagyon nem értek egyet, elég korlátolt gondolkodású lehet.. Nem értem ha fut rajta egy bizonyos játék akkor már miért ne lehetne játszani vele notebookon is? Ennyi erővel akkor már ne is használja a gépet csak szövegszerkesztésre..
Talán a hűtéssel lehet valami gond, vagy csak ki kellene takarítani. Vagy esetleg szerezz be egy laptop hűtőt (2-3 ezer ft vaterán) és az megoldja a problémát! Remélem segítettem!
"Talán a hűtéssel lehet valami gond..."
nem talán, hanem AZZAL!
emiatt notebook nem játékra való!
"Miért gyártanak akkor nagy teljesítményű processzorokat laptopokba?"
hogy a windows7 és az ubuntu fussanak rajta, egy teljesen átlagos internetező (flash...) igényeit kiszolgálják.
22:13
szerintem el kéne mélyedned a számítástechnikában, hogy megértsd, mi az a flash, és mi az a "játék" fizikai értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!