Szerintetek mennyi? Egy mai profi otthoni PC-nek mekkora a tároló kapacitása kell hogy legyen? Ha az illető sokat tölt le?
Pff.. Egyáltalán soha nem értettem az adatok halmozását.. Zene még oké, amilyen kedved van, de filmből pl soha nem fogod megnézni a közepes/gyenge kategóriát mégegyszer, csak a kedvencek elég ha megvannak (az is max 10 film)
Seed szervert üzemeltetsz? Vagy valami warez cuccot?
Mi a jó édes fenének, de komolyan?
Nekem van 160GB vinyóm, és remekül elférek rajta. Pedig töltögetek is...
Erősen kétlem, hogy szükséged volna újabb 2000Gb-ra... De te tudod :D
Nekem a gépemben van egy 1Tb-os, és van egy külső szerver(NAS) a filmeknek és a letöltéseknek, ami 400GB.
Nekem elég a 400GB a filmeknek, mert én sem halmozom fel őket. A kedvenceim pont ráfértek a 320GB-os hordozhatóra a múltkor.
Juj! :)
Otthoni PC-n szerintem 1 terra bőven-bőven, laptopba 500GB elég. Én is töltök, mint atom, de még sosem írta ki a gép 500GB HDD-vel, hogy kevés a szabad hely. :P
Na az ilyen filmkiirogatás a legnagyobb pocsékolás.
Nem szállnak el az adatok olyan könnyen...
De egyébként pont az ilyen biztosági dolgok miatt van olyan ami 2x van tárolva. pl. Családi képek és videók. Azok megvannak nekem a PC-n, és egy külső vinyón is.
Egyébként is mindenkinek mások az igényei nekem van legalább 200GB családi fényképem és videóm. Amik ugyebár 2x is szerepelnek, szóval az már alapból 400GB. Aztán a filmek, amiket többször is megnézek(persze nem 1 év alatt), 320GB. Plusz letöltök mindenféle szírszar filmet, amit mire törlök az is 2-3 hónap, szóval ez kb. 70GB.
Aztán egyéb... És ki is jött az én 800GB-om.
Egyébként van notebook-om 80GB HDD-vel, és tökéletesen elég. Nem rakok minden tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!