Elég a mostani tápegységem a következő konfigurációhoz?
Figyelt kérdés
Gigabyte EP43-UD3L
Core2Duo E8400
4 GB DDR2 1066
Zotac GTX 460 768 MB
320 GB WD
320 GB Seagate
LG DVD-író
M-TECH 600 W tápegység.
Ez a jelenlegi helyzet.
Azonban a HD Sentinel nevű program azt írja a Seagate HDD-re, hogy 10% a kondíciója. Valószínűleg lassan cserélni kell. Csakhogy a garanciás ügyintézés min. 3 hét.
Úgyhogy addig gondoltam beruházok WD 1 TB 64 MB 7200 rpm winchesterre.
A 320-as WD-t már régen elcsesztem Partition Magic-kel úgy, hogy csak adatok tárolására tudom használni.
Tehát akkor ez lenne a jövőbeli:
1 TB WD
320 GB WD
320 GB Seagate
Mást nem változtatnék.
A fentebb leírt tápegység elég lenne ezekhez is?
Nincs most pénzem tápegységre, de még annyit, hogy egy 500 W-os Chieftec vagy FSP, esetleg Enermax elég lenne-e neki, ha cserélni kell?
2011. jan. 20. 10:03
1/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló a konfigom. A 450W-o tápom röhögve elviszi!
2/5 A kérdező kommentje:
És a tápod valami színvonalasabb vagy noname?
2011. jan. 20. 12:27
3/5 anonim válasza:
Egy a fent említett márkákból bőven elég neki 500 még sok is.
4/5 Osynho válasza:
Azt a tápot addig cseréld, ameddig nem vágja haza a gépedet... 400as, minőségi táp bőven elvinné ezt a gépet. Chieftec CTG, FSP SAGA II szériák olcsók és jók.
5/5 anonim válasza:
kiegészíteném azzal hogy corsair, enermax is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!