A Pendrive-om nem akar működni. Bedugom, a windows mondja formázzam meg, elindÍtom, de azt Írja, a windows nem tudta befejezni a formázást! Hogyan javÍtsam meg?
Figyelt kérdés
Előtte babráltam vele, win7-et akartam rárakni, hogy bebootolja alaptop. cmd-vel beléptem parancssorba, ott követtem az utasÍtásokat, amit a neten találtam, létrehozott egy partÍciót, de ott hibát jelzett a kövi lépésnél és azóta nem tudom használni a PD-t.2011. jan. 17. 18:53
1/4 A kérdező kommentje:
Még újabb fejlemény: cmd-vel parancssor, beállÍtom, h format G: /fs:NTFS, Entert nyomok, erre ezt Írja ki: nem lehet megállapÍtani a köteten a szektorok számát.
2011. jan. 17. 18:56
2/4 zsomkovacs válasza:
Ha garanciális, próbáld meg lecseréltetni. Nekem is volt ilyen, bár az gyárilag hibás volt. Házilag javítani nemigen lehet.
És ne rakj fel Windowst pendrivera, mert elég gyorsan le fogja amortizálni.
3/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Egy SDFormatter nevű kártyaformázó progi megoldja minden bajomat. Simán leformázta, amire a windows kiakadt...:S :D Ha bárkinek hasonló problémája lenne, javaslom ezt a progit!
2011. jan. 25. 16:35
4/4 anonim válasza:
nekem is számtalan kudarc után az SDFormatter működött!! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!