A billentyűzeten (asztali PC) mit jelent, ha a "Scroll" felírat világit?
Három LED szokott ugye világítani, ezek közül az első kettőt tudom, hogy miért (Számok ki/be, nagy betűk), de a harmadik nem tudom miért világít gyakran. Számomra értelmetlen időközönként.
Segítenétek?
Köszi, de ha be van kapcsolva, miért nem világít folyamatosan?
Egyébként egy XP-n jelentősége nincs?
Nincs jelentősége igazából, még régen a DOS-ban volt.
Persze lehet olyan programot írni, ami direkt azt a gombot használja, vagy te is beállíthatsz rá egy funkciót, pl. képernyőmentést.
De hogy magától villog az azért furcsa. Csendben kellene kussolnia...
Most, hogy direkt kifigyeltem, hogy melyik állása a kikapcsolt, így "csendbe maradt". Csak mert zavart, hogy össze-vissza villogott - mikor, milyen kedve volt.
Köszi, utána olvastam. Tényleg sokkal gyorsabb lenne, ha megtanulnák néhány egyszerű bill. parancsot, mert azzal sokkal gyorsabban lehet dolgozni.
Elképzelhető, hogy folyamatosan be volt kapcsolva és azért villogott, mert valami érintkezési hibája van a lednek.
Amúgy én pl minden nap használom a scroll lock-ot. Ezzel kapcsolgatom a KVM-switchet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!