Valaki segítene összerakni egy számítógépet?
Sziasztok!
Szeretnék egy számítógépet összerakni,(csak számítógépet,monitort stb. nem)
A gép kb. 120000ezer lehet, és amit ebből a pénzből ki lehet hozni a legjobbat szeretném...
Sajnos nem értek hozzá ezért kérem a segítségeteket.
Nem játékra lesz, hanem internetezésre,és programozásra.
Igen, nem árt érteni a hardver részéhez is. Viszont volt gimis osztálytársam -aki ráadásul lány- Angliába dolgozik programozóként folyékonyan tud angolul és olyan karriert épített és annyit keres, amiről az ilyen "Anyád hogy van?" félék csak nyálcsorgatva álmodozhatnak.
Nyilván ismeri az alapvető hardver elemeket. De ha a hardver Piac aktuális termékeiről és technológiáiról beszélnél vele, csak nézne mint borjú az új kapura.
Ezért szerintem az egyik sosem fogja kizárni a másikat.
Kizárni biztosan nem fogja, csak mint mondtam, mostmár egyre jobban elválasztják a hardver, és a szoftver ismerő rétegeket. Ha kell valami a szoftveresnek, ott a hardveres.
Fordítva szintén. Konkrét példának íme 2 info tanárom:
Az első:
A szoftveres dolgokban otthon van, de legutóbb még a gépházat is én nyitottam ki neki, mert nemtudta hogyan kell. (Teljesen átlagos ATX ház volt!)
A második:
Ő mind a 2 téren jártas. Mondjuk mivel ő a rendszergazda is, így szükséges is lehet.
Nameg ugye ott a rutinosság kérdése, de az már végképpen OFF. Viszont a kérdezővel együtt én még sokat fogok ilyenekről tanulni.
15/f
Elöször is, gratulálok a volt osztály társadnak:)
A legalapabbakat én is tudom, tudom a gép felépítését, tudom, hogy mi mit csinál,de a verzió számokat, márkákat nem ismerem...Ezért kértem a segítségeteket.
szerintem tedd fel a kérdésed ebben a topikban: [link]
Ott tényleg tudják, hogy mit beszélnek nem úgy mint "anyád hogy van" barátunk:)
Köszönöm a tanácsod!
Ma bementem egy szakboltba, és érdeklödtem. Szerencsére egy nagyon kedves hölgy elmagyarázott mindent, és egy-két ora beszélgetés után , szerintem én is összetudok állítani egy gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!