Egy szimpla monitorra tehát PC nélkül lehet-e bevinni videó jelet valami megfizethető kiegészítővel? én tévének szeretném használni amúgy.
Ilyen a monitor: [link] ismered akkor gondolom?
És a jel? hát ez a gondom! nem tudom mi lehet erre a célra jó? mert a pc-ről adott ugye hisz a kártyának van kimenete, de én nem akarok gépet használni, tömör lényeg.
Ahá! értem már! hagyományos tv-antenna jelet, erősítős antenna jelét, tehát az még nem digitális.
Apámnak kellene mert elromlott a tévéje és monitor az van és arra akarnám neki a tévét összehozni, ha lehet persze.
"külső tv tuner" néven keress rá googleben.
egy példa: [link]
Kell egy TV-tuner, ami fogja a csatornákat. Egy videomagnó megteszi, ha nincs jobb. Abból olyan kell, amin van kompozit/s-video/scart videokimenet. Ezen kívül kell még hozzá egy ilyen kütyü:
Ha megnézed az árát, akkor láthatod, hogy bár technikailag érdekes a dolog, anyagilag érdemesebb azt a tévét megjavíttatni, vagy akár venni egy használtat helyette.
Esetleg még lehetőség, ha a monitorhoz számítógép is van, hogy abba venni egy tv tuner kártyát, de az sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!