MIt kell nézni egy videókártyánál?
Szeretnék venni egyet úgy max 15e ft környékén.
A lényeg hogy nem értem mit kell nézni, melyik tulajdonságát?
1.) Alaplapodon milyen foglalat van neki (AGP, PCI-E, PCI-E 2...)
2.) Memória mérete, típusa (gddr2-3-5, értelem szerűen 5 a legjobb)
3.) Hány bites a memóriabusz... ezt kevés helyen írják le =/ 64 bitessel már nem nagyon éri meg foglalkozni, 128 legalább, bár nem tudom, ebben az árkategóriában van-e :).
4.) Igényeidnek megfelelő csatlakozók
5.) Néhány gyártó minimális eltéréssel dobja piacra az azonos típusú kártyákat, gyárilag tuningolnak illetve butítanak rajta. Igazából nem jelentős a teljesítmény különbség.
6.) Megfelel-e a célnak, amire használni szeretnéd. Játékra felejtsd el ezt az árkategóriát MOST!
Aki tudja, kérem, egészítse ki az általam leírtakat!
Értem. Igazából nem nagy játékokra használnám.
Elsősorban COd2-re kell igaz igy is van 333fps de szebb grafot akarok igy veszek egy másikat. Eddig Ati HD4650 512 ddr2 128bit videókártyám van. MOst eladom és abból szeretnék egy másikat.
Amúgy ddr2es alaplapba nem megy bele ddr3as ram?:S
az alaplap amúgy am2+-os és mégis am3as proci van benne
értem
erröl a kártyáról mi a véleményed? 256bit-es, nem tudom mennyire ismered a cod2-t de nekem csak ez számítana hogy szép grafon kinyomjon 333fpst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!