Descence kérdése:
Meghalt a videókártyám! Mi a baja? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hy! A problémám a következő.
Tegnap amikor elindítottam a CS:Source-ot, akkor lefagyott a játék, de úgy, hogy a képernyőn sávokban jelentek meg fekete, illetve fehér pontok. Ezután a gép újraindította magát, de az üdvözlőképernyőn(Vista sarkifény) túl újraindul, és nem hajlandó továbbmenni. Kiszedtem a kártyát, pihentettem ma reggelig, de ugyanazt adta elő. Ebben számomra az a furcsa, hogy csökkentett módban simán elindul a fentebb említett videókártyával.
A kártya típusa.: Gigabyte GeForce 7600.
Oprendszer.: Windows Vista Ultimate.
2011. jan. 15. 11:54
11/13 anonim válasza:
De ha rendeltetésszerűen nem lehet használni, mert megbízhatatlan/el sem indul vele a gép, akkor hibás. Ha nem értesz hozzá akkor inkább bele se szólj.
12/13 ThodEE GoD válasza:
Lajosnak igaza van, cseréld ki, a kártyát, végül is Lajosnak ingyen van a tanácsadás, az meg kit zavar H neked drága lesz :D
Fizess csak ha ilyen okosaktól kérsz tanácsot :)
13/13 anonim válasza:
Nem ezt mondtam te nagyokos: "VGA meghalt, keress valami emberkét hardverapro.hu-n és írj neki, biztos fog tudni segíteni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!