Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt vele? Meglehet...

Mi történt vele? Meglehet csinálni?

Figyelt kérdés

Leesett a laptopom nem olyan magyasrol kb 30 cm magasról.

Nem ütödheted akkorát de mégis bekapcsolom és nagyon lassú lett olyan mértékben hogy internetezni nem is lehet már rajta mert nem adja be egyik bönygészömet sem .

Olyan mintha virus lenne de mielött leesett az elött nagyon jó laptop volt gyors ilyen játékok mentek rajta szagatás nélkül:cod6,cod7

és mostmár egy ki*aszot csébe se lép be :S

szóval le futtatam már vagy 2 szer a virus tesztet de semmi ...

ugyhogy nem tom mivan vele mit lehet ellene tenni egyáltalán mege lehet csinálni/tatni ...

2011. jan. 15. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a memóriát, mennyit ismer fel (lehet, hogy több memória modul van benne, és az egyik az ütés miatt nem érintkezik jól)
2011. jan. 15. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a RAM... nem képes az adatokat feldolgozni szerintem, azért ilyen lassú. Lehet elmozdult a helyéről!
2011. jan. 15. 09:37
 3/4 A kérdező kommentje:
2 gb ramot észlel és 1,75 gb ram hasznűlható azt irja :S
2011. jan. 15. 09:55
 4/4 anonim válasza:
a probléma: a ki*aszott laptopod belefáradt ezekbe a ki*aszott felesleges időpocsékolós játékokba, csak sajna nem olyan okos hogy a ki*aszott jegyzettömbbe beírja hogy ki*aszott sztrájk, úgyhogy egyszerűen csak ki*aszott lassú ki*aszott nemdolgozom lett.
2011. febr. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!