Bluetooth wireless zenés fülhallgatók élettani hatásai? Hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Egy hete kb. megvan egy nokia fülhallgatóm ami bluetoothal megy,és érdekes módón azt vettem észre hogy azóta feszültebb vagyok sokkal mint normális esetben. ti nem tapasztaltatok hasonlókat akár normál headsettel is?2011. jan. 14. 18:35
2/3 anonim válasza:
Én az Xperia X8-amat használom blútút fülhallgatóval és nem vettem észre ilyen változásokat...bár lehet hogy MÉG nem...
3/3 Tani Jóska válasza:
Bár régi a poszt, én azt vettem észre, ha pár órát rajtam van az u headset (Bluetooth) és össze van kötve a telefonnal (pl. Filmet nézek) egy lassan erősödő fejfájás lép fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!