Informatika zseniális elméi könyörgöm, légyszi segítsetek! Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Az van hogy ha áram alá kerül a gép akkor a Táp rögtön beindul és zúg, még csak be sem kell kapcsolni. Viszont minden más meg sem moccan, csak a Táp. A Táp pörög és kuss van. Annyira nem értek a dologhoz de nekem gyanús h kiégett az alaplap de átnéztem és hibátlannak tűnik. Nem e lehet valami más baja a gépnek? Pl vmi más alkatrész vagy nem tudom. Valaki segítsen! Köszönöm!2011. jan. 13. 20:49
11/18 anonim válasza:
1. húzd ki a tápot az alaplapból.
2. adj rá 220V-ot a tápra.
3. Felpörög a táp belső ventije?
- Igen: a táp zárlatos
- Nem: az alaplapot vizsgáljuk meg:
- 4. Utolsó helyes működéskor áramtalanította magát a gép, vagy te vetted le a feszültségről a konnektorból való kihúzással?
- - Előbbi: Kontakthiba a táp és alaplap közötti csatlakozóban
- - Utóbbi: az alaplap tönkrement.
12/18 anonim válasza:
alaplap
1 söre
minden csatlakozást huzzál ki
winyó ide vagy satakábel +az árramelátást
vga kari ki fdd ki
dvd ki
és igy probáld
remélem van bent kishangszoro ?
13/18 A kérdező kommentje:
szerintem is kontakthiba... teendő?? (gondolom az lesz a válasz h szerelő)
2011. jan. 13. 22:06
14/18 anonim válasza:
olcsóbb, ha azonnal új alaplapot veszel. A szervíz elkér egy csomó pénzt a hibafeltárásért, aztán megcsinálni meg úgysem tudják :) vagy nem is akarják...
15/18 anonim válasza:
biosba nézzem meg h érzékeli e a hdd-t dvd romot ...
aztán meg nézzed meg a feszültségetek és a hőmérsékletet is
lehet hogy nem ismeri fel a hdd-t és lehet h nem alaplapi gond a hiba
17/18 A kérdező kommentje:
nem, veszek egy msáikat. de azért kössz mindenki válaszát
2011. febr. 4. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!