Mért szikrázik a laptop töltője amikor bedugom a konnektorba?
Figyelt kérdés
Mármint a konnektor és a töltő dugaszolő villája között van egy kis szikra (látom, hogy villan egyet, sajna ennél jobban nemtom elmondani). Ez mitől van, és nem árt a laptopnak? Illetve ha árt mit lehet tenni ellene? (vadi új gép)2009. jan. 31. 12:19
1/5 anonim válasza:
A laptop töltője kapcsoló üzemű tápegység, ha nincs terhelve akkor is van néhány mA áramfelvétele, ezért szikrázik bedugáskor. Ha még a gép is rajta van, olyankor 2-300 mA-t is felvehet.
2/5 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, rám hozta a frászt:) én aztán a százforintosbeli helyett ilyen nagy régi kapcsolós elosztóba dugtam be, és ott nem csinálja, talán az többet elbír (ahogy az első válaszoló írja, erre következtetek).
3/5 anonim válasza:
enyém is szikrázik.és mindenkié akit ismerek.nyugi..
4/5 anonim válasza:
Én meg vissza vitettem a szervízbe...azt mondta a rendszergazda hogy ilyen még nem fordult elö! Én azért eléggé féltem hogy megráz :D
5/5 anonim válasza:
Az enyém is szikrázik meg ad egy ilyen csattanó, pattanó hangot, ahogy áthúz az ív. De én nem foglalkoztam vele soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!