A ventillátor kezelése operációs rendszer függő?
Gyakorlatilag semmit nem tud,amire nekem szükségem lenne,és nem tudom winen megcsinálni.Amit én akarok,azt bőven tud mindent a win is.
Ami miatt szeretném az ubit is:
stabil,nem töredezik,kib@szottul gyors,nincs vírus,nem kell karbantartani és tényleg gyönyörű
ami a bajom vele a ventillátor problémán kívül
ha probléma van vele,hiába a segítőkész felhasználók,ugyis olyanokat írnak,amiket egyáltalán nem értek
sok művelet bonyolultabb rajta(terminál,tárolók használata)
rengeteg jó szoftver van hozzá,de sok van,ami bugos
amíg nem csatolod a partíciókat,addig a programjai nem tudják használni(torrent kliens,képnézegető),minden ujraindításnál manuálisan meg kell tenni-egyszer beállítottam automatára,nem működött,utána már leválasztani sem tudtam
nincs hozzá kliens,ami msn-en tud hang és video hívást is bonyolítani
a skypeból sem a legújabb van hozzá-persze az is működik,ami van rendesen,de nem ugyanaz a komfort
amit megcsinálok winen pár kattintással,az nehezemre esik ubinmert nem ismerem-pl egyszerű művelet:kijelölni egy kép részletét,körülvágni,elmenteni(xnview winen-linuxos verziója lebutított és használhatatlan) vagy lemásolni bármit három kattintással(alcohol 120% winen)
Sajnos én sem tudok egy teljesen biztos megoldást megadni, de megpróbálhatnád frissíteni (rendszer/adminisztráció/frissítéskezelő), minden telepíts onnan.
Nincsenek-e esetleg zárt meghajtók (rendszer/adminisztráció/lemezmeghajtók), ha vannak, akkor telepítsd azokat.
Ha ezek nem váltak volna be, akkor pedig tényleg az Ubuntu fórumon kéne próbálkoznod, írd, hogy kezdő vagy a Linux terén, akkor talán nem kapsz olyan bonyolult válaszokat.
Az NTFS automatikus csatolásáért az fstab felelős, ezt a Google-ba írva egyszerű leírásokat találhatsz, hogy csináld.
GIMP-el gyorsan körül tudod vágni a képeket, és el tudod menteni.
Lemásolni? Mármint lemezre? (ha igen, ott a Brasero, mellyel egyszerű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!