Miért van ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Feltettem a windows 7-et.
Megnéztem a windows élményindexben hogy menyire pontozza le a gépemet.
A processzoromat 4,8-re (AMD Athlon(mt) 64 X2 Dual Core Processszor) Haveromnak 5,6-ra pontozza
Ram ugyanúgy 4,8-ra (4 gb van benne) sok ismerősömnek van 4 gb és nekik 5,9-re pontozza és csak nekem 4,8-ra.
Tudtok segíteni
A válaszokat előre is köszönöm
2011. jan. 9. 11:04
1/4 vagyokakilehetek válasza:
esetleg cseréljük ki a procid vagy a RAM-ot? vagy milyen segítséget vársz???
2/4 A kérdező kommentje:
Hát kabbe
2011. jan. 9. 14:53
3/4 vagyokakilehetek válasza:
ezt a munkát meghagyom neked az a te reszortod.
de komolyan mit vársz segítséget arra hogy a géped lepontozza a winfos??? ha lepontozza akkor azért mert gyenge esetleg. de te nem kérdeztél semmit se ezzel kapcsolatban csak annyit hogy ""miért van ez?""
én jeleztem hogy miért lehet.
többre mire számítasz???
szánalmas vagy
4/4 anonim válasza:
Nem csak az számít h "4 GB", hanem a memória órajele is. Azonkívül, ha az élményindex értékelés közben használod a gépet, rosszabb eredményeket produkál. Ezt tapasztalatból mondom. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!