Írna nekem valaki 1 jó gamer PC konfigurációt 250000Ft-os ár körül?
Figyelt kérdés
főleg játékra kellene2011. jan. 7. 16:42
2/5 anonim válasza:
Amit az ellötem linkelt ott az ucso kell neked
COOLER MASTER HAF 912 PLUS HD GAMER
GIGABYTE-ATI RADEON PHENOM II
BLACK EDITION X6 HD GAMER 6X3200MHZ
Phenom II 1090T AM3 + 22"/55CM LCD MONITOR.
64BIT,PCI-E
6144MB DDR3 1333 RAM
1500GB SATA II HDD
20X dual layer DVD író
ATI RADEON HD5770 1024MB DDR5 DUAL DVI/HDMI DX 11.
8CH HD audió,Fire-Wire
10/100/1000 Lan + WIFI Lan,
10DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + E-SATA
ASUS VH222 22" FULL HD LCD Monitor
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett
1 év garancia.
3/5 anonim válasza:
Az egy sz*r ilyennél nem szabad venni... A tápot le se írják.. Mi van ha egy sz*r van benne? Akkor ki dobtál 259 ezer forintot? Ne vedd meg én hanyagolnám inkább össze rakok magamnak jó márkás táppal meg minden... Igaz ez se rossz mert a proci az good de ha már 250 ezerért veszek gépet ne egy radeon 5770 legyen már benne... Igaz adnak hozzá egy monitort + egeret meg billentyűzetet de ha úgy spórolsz pl.: 220 ezer a gép azt a 30 el rakod és veszel egy jó kis monitort. Én nem venném meg helyeted.
4/5 anonim válasza:
Szerntesm is rakas össze egyet pl számitástechnika boltkba csinálnak kb 10 ösze dobnak neked egyet
5/5 anonim válasza:
én tőle vásároltam gépet, méghozzá egy Medium AMD-t kb 1 hete, de teljesen korrekt eladó és még a gép is működik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!