Képszerkesztésre, videovágásra, és 3d animációk készítésére, tervezésre milyen számítógép a legjobb?
természetesen nem laptopot akarok. nem akarom hurcolni.
Meg akkor nem vacilálnék az összetevőkön.
2 vagy 4 magos procin gondolkodom, de a vga nem tudom mennyire fontos. ram az 4 giga kb
programok: autoCAD, photoshop, 3d studio max, maya, adobe premiere, ilyenek.
A mac- re sajnos nincs pénz, meg beszerzése jóval nehezebb.
Szóval egy asztali számítógépet szeretnék, a legjobb konfigurációval amit ki lehet hozni. Persze nem a legdrágábban.
CSak az a kérdésem melyik alkatrész teljesítménye a legfontosabb?
Kérem a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm.
Hát ha PC-t akarsz akkor se jössz ki olcsóbban mint egy Mac!
Az általad felsorolt dolgokra ami jó lenne:
Intel i7
8Gb RAM
2x ATI HD6970
Mint említettem, nem a legszuperebb gépet akarom mert azt igazán nem éri meg megvenni. Ár teljesítményben arányban ugyanis pocsék.
De örülök mert egy rendes választ kaptam.
Hát AMD-t felejtsd el a fent említett tevékenységekre.
Marad az Intel, 4 magos kell szóval i5 vagy i7 ami megéri a HT miatt főleg.
RAM kell 6-8Gb mindenképpen.
3D animációhoz pedig kell a dual VGA, különben szívhatod a fogad mire lemodellezi...
Mac gépek pedig direkt erre vannak specializálódva esetenként + amit te szeretnél, olyat nem illik winfos alatt csinálni, mert a programok amikkel csinálod, ugye Adobe termékek, és azok Mac platformra íródtak, optimalizálódtak, aztán lettek winfosra is megcsinálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!