Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVidiáról Radeonra váltok, és...

NVidiáról Radeonra váltok, és nem szeretném újrarakni a Windowst. Mit kell tennem, hogy véglegesen töröljem a régi driver "piszkait"? Hol töröljem?

Figyelt kérdés

Hallottam már többször,hogy nem elég csupán a Vezérlőpultban eltávolítani a Drivert, mert maradnak még utána egyéb törmelékek..

Ugyanez volna a kérdésem fordított helyzetben is, tehát,nem arra a linkre vagyok kíváncsi ami elkalauzol a NV driver Cleaner progihoz, hanem, hogy a Számítógépen Hol tudom ezeket véglegesen eltávolítani???

2011. jan. 5. 00:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Itt tényleg idióták vannak,mostmár elhiszem! többet sem kérdezek itt semmit sem!"

Tedd azt mi is örülünk neki.

Normálisan leírt szinte mindenki mindent, de neked fáj az igazság.

2011. jan. 5. 21:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Ki és mit írt le normálisan?

A kérdésemre senki sem válaszolt,ha jól tudom!

A vezérlőpultban levő törlésre kihangsúlyoztam,hogy nem vagyok kíváncsi ,a CCleaner uagyanaz.És nem azt kérdeztem,hogy mi lesz ,ha egyik driver fenntmarad,és nem használják,és azt sem,hogy hány driver van egy Win-en.

Valamint jól tudom,hogy milyen következményekkel járhat ha ATI és NV driver egymás mellett van (egyes esetekben).

Erre valami idióták elkezdenek sértegetni. (tisztelet a kivételnek)

Ritka hülye eza magyar nép,nem győzöm hangsúlyozni.(ismét tisztelet a kivételnek)

Mia francnak kell beszólni annak aki nem tud válaszolni a kérdésre?

EGYÉBKÉNT MEG PROHARDVEREN VÁLASZT KAPTAM UGYANERRE A KÉRDÉSRE,MÉGHOZZÁ NAGYON HASZNOSAT,ARRA KAPTAM VÁLASZT AMIRE KÍVÁNCSI VOLTAM.

nemis tudom miért próbálkoztam itt előbb, elnézést kérek.

2011. jan. 5. 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
:) :)
2011. jan. 6. 00:19
 14/14 anonim ***** válasza:
XD Ez kész :)
2011. jan. 6. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!