Az asztali PC-met mennyiért tudnám eladni? És ugyan ilyen erősségben vagy kicsit erősebben milyen notebookot ajánlanátok?
A Gépem adatai:
RAM: 2*2 Gb DDR2-es Kingston 800Mhz
VGA: Leadtek Winfast 8600GT TDH 512MB DDR2
CPU: AMD Athlon x2 7750 2,7 Ghz
Alaplap: Asrock A780GM-LE
HDD: 250 Gb Sata2 + 160 Gb Sata2
+ gépház + táp + LG DVD író.
Főként weblapkészítésre, DJ-zésre és valamint játékra használtam.
Ilyen teljesítmény körüli laptop érdekelne.
Köszönöm a válaszokat!
Ba**d normálisan felraktam egy kérdést leírtad a véleményed és lovagolsz másokén...
Nézz szét vagy vaterán 30-ért sokkal szarabbakat találsz...
És a FŐ KÉRDÉS, HOGY ILYEN TELJESÍTMÉNY KÖRÜL MILYEN LAPTOPOK VANNAK??
Elsőnek legyen egy normális válaszoló aki ajánl egy normális laptopot e körüli teljesítménnyel és utána majd felrakom.
Csak legyen valami laptop amit ajánlanak és nekem megfelel. És úgy osztok szorzók.
Ne haragudj kérdező, de tényleg össze vissza oltasz mindenkit, most akkor döntsd el mit akarsz kérdezni.
30-40-nél többet nem ér a gép, ez nem azt jeleni hogy csak ennyiért tudod eladni. Az rajdad múlik és azon aki megveszi.
Hasonló teljesítményű laptop 130-150ezer környékén mozog és ezek a legjobb ár-érték arányú intel procis msi, asus, miben Hd4000-HD5000 szériás kártyák vannak esetleg M jelzésü Nvidia. Ezekből érdemes válogatni.
De ugye nem kell mondanom hogy játékra a gép való, és 150000 Ft-ért 2-szer erősebb konfigot lehet kihozni asztali pc-ből.
Remélem elégedett vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!