Miért nem a rendes órajelen megy a processzorom?
Van egy régi laptopom,Acer Aspire 1300.A BIOS-ban szereplő adat szerint a processzor egy 1.2 GHz-es Duron.Az Everest szerint is ennyi volt.100 Mhz alap és 12 a szorzó.
Windows újratelepítés óta 950MHz-en fut maximum./9.5x100MHz/
Mi lehet az oka és hogyan lehetne kijavítani?
Igen,visszaveszi.500MHz nulla vagy minimális terhelésnél,de maximálisnál sem megy feljebb,mint 950MHz.
Köszi a tippeket és várok még továbbiakat.....:)
2 dologra tudok még gondolni
1. Aksiról megy a gép és akkor letiltja a magasabb frekvenciákat energiatakarékosságból
2. régi az everested...
Köszi ezeket is,sajnos egyik sem.......
Marad így egyelőre,ettől eltekintve stabilan üzemel.Pedig még töltöttem le CPU drivert is hozzá,de telepítés után sem változott a helyzet.
/első AMD procim,eddig azt sem tudtam,hogy van olyan,hogy driver processzorhoz......./
:) lol...én sem halottam erről még.. max nagyon spec esetben kellhet az ilyesmi... hol találtad?
Próbáld meg vmi programmal jól meghajkurászni a gépet és és hasonlítsd össze más gépekkel, h sacc az alapján milyen sebességen megy a proci... pl Sandra megteszi a magáét, vagy egy új Aida64 is jó lehet a procis résznél...
Az Acer honlapjáról töltöttem le a többi meghajtóval együtt.
Majd birkózok még vele valamikor,egyelőre hagyom pihenni.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!