SOS segítség! Melyik jobb videokártya: Sapphire x1950 pro 256 Mb, vagy Nvidia Geforce 8600 GT 512 Mb?
Az X1950 egy nagyon erős kártya, tesztek során néhol még a HD2600XT-t, és a 8600GT-t is megelőzi, de az az 512 Mb-os változat.
Viszont az nVidia 8600GT ennek ellenére nemcsak hogy erősebb, de még "frissebb" is. Egyértelműen az az erősebb.:)
Amúgy én úgy szoktam eldönteni hogy itt : [link]
Rámegyek a kedvenc játékaimra és bejelölöm mind a két kártyát és kiderül melyik jobb, melyik szerepel előrébb.
Ezekből el tudod dönteni attól függ mire használod:
Teszt:
"De mit tegyen az, akinek nincs kb. bruttó 65-70 000 forintja 320 megás 8800 GTS-re? Szépen sétáljon át a túloldalra, és nézzen magának egy Radeon 1950-es kártyát. Véleményünk szerint a legjobb ár/teljesítmény mutatóval jelenleg a Radeon X1950 Pro 256 MB rendelkezik, mely bruttó 45 000 forint körül már a miénk lehet. A tesztben szereplő X1950 XT is jó vétel lehet, mely ugyan egyértelműen drágább, viszont 15-20%-os teljesítménytöbblettel rendelkezik cserébe."
Nekem most Nvidiám van (8600 GT 510Mb), és ATI-ra akartam lecserélni (X1950 pro 256MB), de lehet maradok ennél...
Ha ez az Ati nem erősebb, akkor nem adok ki pénzt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!