Töltés közben idegesítően recseg a winchester?!
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy zsír új gépet. 2 éves winchestert tettem bele(250GB HDD Samsung, 7200RPM, 8MB Cache, SATA2), ami eddig nem recsegett, ropogott... most, hogy beletettem az új, gépre, elég irritáló hangja lett...:S:( De ismétlem, csak töltés közben.
Sok helyen felmerült már ez a kérdés tudom, és sokat is utána olvastam... de sztem egy 2 éves winchesternek még nem szabadna így haldoklania... Szóval mit szóltok hozzá?
2011. jan. 3. 12:40
2/6 A kérdező kommentje:
Hmmm, töredezetségmentesítettem, de ugyanúgy recseg...:(
2011. jan. 3. 14:29
3/6 anonim válasza:
Szerintem a házad rezonál be. Próbáld meg kiszerelve elindítani, és ha nem lesz hangos akkor biztos hogy a ház a ludas. Ebben az esetben a ház csavarjait húzd meg egy picit.
Viszont ha kívül is recseg, akkor ott valami nagyobb gond lesz (nekem 4 éves 200-as samsung van, egyenlőre működésileg hibátlan)
4/6 anonim válasza:
akármilyen vinyó hibával kapcsolatba kitesznek kérdést az mindig samsung...
5/6 anonim válasza:
Hülye általánosító emberek... Nekem meg egy WD volt krvahangos... és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!