Mitől vibrál a monitor alja?
Figyelt kérdés
alul egy elég nagy sávban ugrál/vibrál a monitor..mi lehet a baj?ugye nem komoly probléma??2009. jan. 27. 16:57
1/7 A kérdező kommentje:
ASUS laptopról van szó--> ha ez számít...
2009. jan. 27. 17:03
2/7 anonim válasza:
számít, mert az lett volna az első kérdés, hogy milyen monitor...
Ha laptop, akkor lcd, ami meg nem igazán tud vibrálni.
Szerintem a videókártya eékezdett meghalni.
Mindíg csinálja, vagy csak néha? Mennyi idős?
3/7 A kérdező kommentje:
2 éves, novemberben csinálta utoljára és most kezdte el újra--
2009. jan. 27. 17:07
4/7 A kérdező kommentje:
amúgy novemberben ez a vibráló sáv egyszínű sávvá is változott,és az a sávrész érzéketlen is lett..pl.nem működött rajta az egér...ez mit jelenthet?
2009. jan. 27. 17:10
5/7 anonim válasza:
Nem ejtetted le? Nem ütődhetett meg vhogyan? Nem veszítetted túl a zsanért?
6/7 A kérdező kommentje:
mindegyik kérdésedre nem a válasz...:-/
2009. jan. 27. 18:40
7/7 anonim válasza:
Nekem is ASUS laptopom van kb. 4 éves és nekem az egész monitor vibrál! Én azt hallottam, hogy a képernyőt megvilágító fénycső elektronikája kezd meghalni. ÉN úgy bekkelem ki, hogy lejjebb veszem a monitor világítását és akkor kicsit elviselhetőbb, mert volt olyan hogy másodpercekre ne láttam semmit. Ne javítsd magad, szerviz! A videokártya is lehet, azt se csináld magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!