Mitől függ, hogy egy videokártya jó egy alaplaphoz?
Figyelt kérdés
A foglalatától csak, vagy mástól is?2011. jan. 1. 20:12
1/5 anonim válasza:
A foglalattól meg annak sebességétől is, esetleg. De ezek is főleg a régi gépeknél, ahol még AGP csatlakozó volt.
Érdemes még arra figyelni, hogy ha külön tápellátást igényel a kártya, a tápodon legyen olyan kivezetés ( pl nálam 2 helyen fut be vezeték közvetlenül a tápból a videókártyába...
2/5 anonim válasza:
A vga sebessége hol befolyásolja, hogy működik-e az alaplapban elöző? :D jézus
A foglalat a lényeg csak.
3/5 A kérdező kommentje:
kösz :DD
2011. jan. 2. 09:59
4/5 anonim válasza:
01-01 20:18: A foglalat sebességére értettem, régi alaplapokon van lasabb AGP foglalat.. pl agp4* az nem barátkozik a gyorsabb ( pl agp 8*) kártyákkal.. de írtam is hogy főleg a régebbieknél van ilyen...
5/5 anonim válasza:
Igaz, nem olvastam el rendesen. De amúgy 4x-ben is ment a 8x-os vga, tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!