Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 500MHZ proci,256mb ram, egy...

500MHZ proci,256mb ram, egy ilyen gép mennyi torrentet képes futtatni max 500kb/s letöltés mellett?

Figyelt kérdés
Utorrentet használva, SEMMI MÁS NEM FUTNA A GÉPEN, linux vagy windows xp mellett
2010. dec. 29. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
tud, de ezeknél a gépeknél inkább a merevlemez kapacitása számít, és az ATA kábel minősége.
2010. dec. 29. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:

usb-n kötnék rá egy 120GB-set

jajjj rosszul tettem fel a kérdést

MENNYI torrentet tud futtatni? a lényeg kimaradt :) a mennyi

2010. dec. 29. 18:58
 3/10 anonim válasza:
Az nem utorrent hanem mikrotorrent
2010. dec. 29. 19:04
 4/10 anonim válasza:
A beállításokltólis függ
2010. dec. 29. 19:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Beállítások, csak egy számot mondj, beállítani betudom :)

100torrentet elbír a gép? vagy többet is?

2010. dec. 29. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát,,,,,, gondolom USB 1.0 ás a gép és a külsö winyo már usb 2.0 ás

?

elmegy de nem lessz jó :(

2010. dec. 29. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:

jajj várjál!

a kompakt egybe külső winyókat NEM SZABAD egyszerre több írási és olvasási folyamattal terhelni, mert szétmegy a mechanika!

Nem erre valók! A céljuk, hogy tároljunk rajta fájlokat, nem pedig aktív műveleti tároló!

erre külön vannak alu vázas keretek USB-vel és külön tápegységgel, (WD márkában is találkozni ilyenekkel) szabványos műveleti célokra kitalált általános célú 3,5" lemezek tehetők bele, amiket egyébként bármelyik gépbe is raknak.

NA ezeket fizikailag arra tenyésztették ki, hogy folyamatos írás és olvasás egyidőben lehetséges legyen.

vagy egyébként építsd be a gépedbe, szabványos ata vagy sata merevlemezt, azok bírják a gyűrődést

ha nem hiszed, majd megtanulod a saját károdon.

2010. dec. 29. 19:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez is rendes 2.5" sata winyó csak beleraktam egy külső rackbe, így sem "szabad"? :)
2010. dec. 29. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Mehet akár 200 is.

Nekem pl. 50 torrentnél(külön particion dolgozik,portable módban) 20 mega a RAM fogyasztása.A proci meg észre se veszi,csak a vinyó darál néha,de az is sztem a virusvédelem miatt.Ha lehet meg kerüld a több gigás egybe ISO-kat.

2010. dec. 29. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:

eredeti rls-ekre megyek... :D

(Amúgy meg csak családi fotókat osztok meg rajta ^^' :D)

2010. dec. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!