Miért van az hogy nincs kép iylenkor?
Mekkora a tápod, milyen idős, milyen márka, típus?
Alaplap márka, típus?
Amúgy a 4 ram foglalat azonos típusú? Tehát pl. DDR3 mind a 4 memória slot? Mert ha nem, ne csodálkozz :).
a táp: HKC sz400-dr, 400watt, kb 3hetes
alaplap: msi k9n sli platinum
azonos ddr2es
hát a memóriáknak semmibaja, mindegyik uuj
64bitest, tehát elviuleg menniekéne több mint 2gb rammal is
hűha :O Durva probléma...
Akkor pár ötlet, egyik sem biztos, hogy megoldáshoz vezet :)
1) tegyél fel frissebb, vagy épp régebbi drivert a hd5670-hez
2) Játssz picit a memória slotokkal (az elsőbe van memória, utána kettőben nincs, megint van... bár néhány alaplap rinyál elég keményen, ha nem sorban vannak bepakolva a memóriakártyák)
3) méresd be a tápegységedet (vagy kérj kölcsön valakitől egy minőségit -pl. FSP-)... A HKC nem igazán megbízható márka... ha már táp, kap elég kakaót a kártya?
ezeket próbáltam már:D
kap:D
csak az baj hogy olyankor a monitor sem kapcsol be
Hát öreg... kifogytam a tudásból :D
Amúgy még egy: minden csati a helyén van, minden csati rendesen érintkezik?:D
Esetleg alaplap?
az a baj h mindent megnéztem
és egyszerűen nem megy, próbáltam bele 800mhz-s 1066 mhz ramokat is de semmi
most van benne 2 800mhz-s, de a négy foglalatból csak uugy, hogy a zöldbe vannak benne, ha a sárgában vannak nincs kép
én nemértem
Őőő az azért van, mert a zöld a CHA (channel A) a sárga CHB (channel B)... tehát az alaplapod támogatja a dual channel mód használatát. Kicsit előbb kellett volna ránéznem az alaplapra...
Próbáld ki, hogy csak az 1066mhz-es memót rakod bele. Ha elindul az gáz, ugyanis az alaplap csak a 800mhz-es DDR2 memóriáig támogat.
nem indul el a sima 1066mhz sel
adsz meg valami elérhetőséget? ott talán könnyebb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!